DiSC – Profiler & Udvikling

 

Jeg benytter DiSC som et vigtigt værktøj i såvel personlig udvikling, coaching, teamudvikling samt ideation processer. Jeg anbefaler altid virksomheder at benytte DiSC, idet mulighederne man opnår ved den viden det giver, kan understøtte både virksomheden/teamets vækst samt de individuelle personer og deres resultater ved teamwork, processer og kommunikation/samarbejde generelt. Derudover er det et stærkt værktøj til coaching og ledelse af medarbejderne og teams.

Selve profilen tages online, med en tilbagemelding fra en certificeret konsulent (såsom mig), og der kan så opfølges med workshops eller at inkorporere det i kommende projekter, hvilket jeg selvfølgelig kan assisterer med.

Læs evt. mere om DiSC her.

Jeg har været DiSC certificeret i en lang række af deres værktøjer siden 2012, herunder Sales, Leadership, Workplace, Culture m.v. 

Kontakt mig gerne, for en pris for DiSC profiler, og/eller et forløb baseret på DiSC.

EnglishDanish